Главна страница

feedback-bg.org

център за развитие на личностния потенциал

Тайната на отслабването

Семинар „Тайната на отслабването”    
Тайната на отслабванетоВероятно ще си помислите, че това е нова перфектна диета, хранителна добавка, уникална фитнес програма или съвети как да засилите волята си. Не, не става въпрос за това.

Тогава за какво става въпрос?

Първо, ще се опитаме да преместим Фиксирането си върху Храната и начина си на хранене към Себе си и начина си на живот. След това ще започнем да изследваме „чувството на прекомерен глад”, онзи глад, който далеч надхвърля границите на естествения физиологичен глад. Защо и как се появява и още  по-важния въпрос: 

Как да се отървем от него?

Всеки ще има възможност да участва в специално конструирана интерактивна част и да потърси отговора на въпроса Как. При това без обвинения, без чувство на вина, без пресиране.

И без обещания, че ще отслабнете за 14 дни.

Необходимо е време и работа за изследване и опитване на различни позитивни Начини. Тръгнете ли във вярната посока, обаче, ще отидете там, където искате да стигнете.

Водещият на семинара е психолог, жена, преминала през порочния кръг на диетите и ада на неутолимите и изтормозващи притъпи на глад. От шест години без своите 25кг, които изобщо не й липсват.

Семинарът е организиран в две части – запознаване с важни психологически механизми и интерактивна част.

Провежда се рамките на един ден от 10.00 до 18.00ч.

 

Дата на провеждане на семинара:

12 май 2012г.

от 10.00 – 18.00ч.
водещ Елица Бошева
за информация и записване
натиснете тук >>

     


  • Share/Bookmark